20.11.06

Oulun kisat viime vkonloppuna

Lähdettiin perjantaina puolelta päivin ajamaan kohti Oulua ja perille saavuttiinkin siinä kahdeksen - yhdeksän maissa. Perillä vuokratussa mökissä Virpiniemessä odottivat Tarja Ja Timo (Kautiala & Moisio), joiden kanssa vietettiinkin koko viikonloppu.

Lauantaina kisat alkoivat viiden aikoihin. Tuomarina koko viikonlopun oli Risse Koponen ja paikkana maneesi jossain siellä.:D Eka rata: kontakti aalta, kaksi rimaa, tulos 15. Tarjalle ja Samballe HYL ja Timolle ja Rumballe 5 ja sijoitus ensimmäinen! Toisella radalla Jetti tiputti yhden riman ja loikkasi aan, tulos kymppi. Plääh... Cecille HYL, Samballe 0 ja voitto (!) ja Rumballe vitonenko se oli.

Sunnuntaina ekalta radalta vitonen, kymppi tai viistoista, en muista enää... Samballe voitto taaskin nollalla ja Rumballe kanssa joku nollaa huonompi tulos. Ei oikeen enää muista näitä, kun oli niin monta rataa!:D Cecikin taisi kisata tällä, oisko saanu vitosen tai jotakin. Toka rata, hypäri, Jetiltä lensi kaksi rimaa, eli kymppi. Voi surrrkea sentään, kun oli surrrkea viikonloppu meiän osalta. Samba ja Tarja voittivat myös tämän radan, nollalla ja Timo ja Rumba sijoittuivat toiseksi vitosella! Vau!:)

Ei kommentteja: