2.1.07

Vuosi on kulunut

Kyllä, on se niin, on jo vuosi 2007! Pieni kertaus viime vuodesta...

Alkuvuosi sujui ihan mukavasti. Tammikuussa oltiin Kemissä bemarileirillä ja kisailtiin muutamat kisat. Tavallisia kisoja oli vuoden mittaan viikonloppuisin, joskus monta peräkkäin, joskus taukojen lomassa. Seuraavalla b-maajoukkuleirillä huhtikuussa Turussa Jetillä meni länderipiuha päälle. En tiedä vieläkään, oliko vika pelkästään Jetin selässä, jota se jostain syystä tuntui aristavan, vai oliko länderimäisyydellä jotain tekemistä asiaan. Joka tapauksessa oli edessä putki taukoa, hierojalla juoksua, kokeilua, yrittämistä... Kun Jetin selkä tuntui olevan täysin kunnossa, ei neiti suostunutkaan lähtemään radalle. Lopulta saatiin käännettyä asia edes niin päin, että lähdössä ei ehkä pysytty, mutta suunta oli radalle.

Kesäkuussa oli sitten SM-kisat. Suuria tavoitteita ei sinne ollut, tai no tavotteita kyllä, mutta ei oletuksia. Jouduin nimittäin lähtemään kesken riparini noihin SMmeihin ja koko kisapäivän ajan mieli oli ihan jossain muualla kuin agilityssä. Ja vaikka kuinka yritin, en saanut keskittymistäni täydellisesti rataan ja agilityyn. Joten pipariksihan se meni... Hylly heti ekalta radalta.

Konfirmoiduin sitten juhannuksen jälkeisenä sunnuntaina. Eipä siinä mitään, seuraavana päivänä lähdimme Tarjan ja Timon (Kautiala ja Moisio) kanssa kesälomareissulle länsirannikolle. Seuraavana vkonloppuna oli kisat Vöyrissä. Jetin ja mun osalta ei mitään suureempaa menestystä tullut, vaikka muutama rata menikin ihan kivasti.

Tytöt aloittivat juoksunsa sitten heti tämän jälkeen, Ceci vähän Jettiä aikaisemmin. Agirotu menikin Jetin kanssa ohi, Cecillä päästiin pari rataa tekemään. Mutta eipä sieltäkään mitään menestystä tullut, kuten arvata saattoi juoksunjälkeisestä käppänätytöstä!;)

Kohta olikin jo karsinnat, heinäkuun puolessa välissä. Ihan vasta juuri ennen karsintoja päästiin pari kertaa treenaamaan, mutta ei se näyttänyt haittaavan. Viikonloppu oli aivan fantastinen! Olimme Jetin kanssa neljänsiä ja paikka PM-kisoihin Tanskaan aukeni. Koimme kamalaa epäonnea kisoissa ja ihan oikeasti olisimme olleet kolmen parhaan joukossa, ilman yhden radan keinua. Jetti päätti ihan yhtäkkiä hypätä kesken keinun pois... Mitä ei ole vuosiin tehnyt, eikä varmaan teekään, kuin korkeintaan karsinnoissa!:D

Länderileiri elokuussa, koulun alku jne. Eipä mitään mainittavaa. Harkkasimme kovasti, ohjaus kulki, toteutin kunto-ohjelmaani ja paineet kasvoivat. Joka treenien jälkeen jännitin enemmän ja enemmän ja kuukaudet kuluivat. Kisat loka-marraskuussa eivät menneet yhtään nappiin ja joulukuun Tanskan reissulle paineet vain kasvoivat.

No viimein joulukuu koitti, kuten myös PM-reissu. Kisat eivät sujuneet täysin nappiin, mutta onneksi saimme edes tuloksen! Ja ihan kivan sijoituksen, 9. Oli ihan mukava tulla kotiin. Siihen asti, kunnes sain soiton ja kuulin Kapun tapahtumasta.:( Seuraavat päivät menivät itku kurkussa. Tilannetta ei yhtään helpottanut se, että samana päivänä veimme Cecin eläinlääkärille pahan ientulehduksen takia. Silmänräpäyksessä ientulehdus muuttuikin epäillyksi kasvaimeksi! Viikon kuluttua oli tarkoitus saada lopulliset tulokset. Ja se viikko kului hitaasti...

Viimein saimme kirjeen eläinlääkäriasemalta. Se oli kuin olikin ollut pelkkää ientulehdusta ja kuulemma jonkin sortin liikakasvua. Huh... Parempi näin päin!

Joulu ja uuden vuoden aatto sujuivat mukavasti ja vihdoin saatiin tapahtumarikas vuosi päätökseensä. Menestyksekästä Vuotta -07 ihan jokaiselle lukijalle!:)

Ei kommentteja: