8.3.09

Neiti Paksu-Bertta

Eli nyt on kulunut kuusi viikkoa (ja yksi päivä) astutuksesta ja neidin masu senkus vaan kasvaa! Jo viikko sitten se oli suhteellisen iso ja se on koko ajan vaan paisunut entisestään. Ja painoakin tullut ihan kivasti! Vähän alkaa hirvittää, että ei kai meillekin tule sitä 11 pentua (kuten Grönroosin Annen Pelalle juuri syntyi, onnea Demiansille!). Eihän siinä muuten mitään, onhan ne kivoja, mutta kamala työhän niissä on, jos niitä noin paljon tulee! Kun Jetin ekassa pentueessakin oli jo työtä, vaikka siinä ei ollutkaan kuin viisi pentua ja meitä ihmisiä oli kolme häärimässä.

Onneksi Jetti kuitenkin jaksaa pysyä pirteänä ja hakee mua koko ajan leikkimään. Tosin heti kun se asettuu makuulle, niin alkaa hirveä huokailu ja muutenkin on välillä niiin raskaana. Tosin eiköhän toi maha ala jo vähän tuntumaankin, niin ehkä se suotakoon Jetille!

Tuuli (Jettildan Aitotähti, eli siitä ekasta pentueesta), bc-Just ja omistajansa Heini ja Heinin 4-vuotias tytär Saga olivat meillä viikonlopun ja lähtivät äsken kotiin päin. On se kyllä jännä, että vaikka Tuulikin on jo ihan "aikuinen nainen", niin Jetti sallii Tuulilta melkein mitä vaan. Tuuli voi tulla pusuttelemaan mua koska vaan, mutta auta armias jos Just tai joskus Cecikin tulee vähänkin liian lähelle mua, niin kyllä neiti jo ilmottaa, että nyt on asiat väärin. Mutta Tuulille ei mitään! Ja nyttenkin ihan samalla lailla, vaikka Jetti onkin muuten paljon tiukempi, ilmeisesti just ton mahan takia.

Loppuun vielä pari kuvaa masusta!






1 kommentti:

Kennel kirjoitti...

Lupaavalta näyttää kyllä teilläkin .. niin on vähän aikaa Lunan pentueesta että eipä käy kateeksi se mikä teillä on edessä vaikka oikeesti se oli ihanaa kaikesta väsymyksestä ja huolesta huolimatta .. ootellaan pentu-uutisia kovasti .
t. welmut