5.4.09

5.4.09

Tänään on Tildan synttärit ja hänestä tuli kertaheitolla täysi-ikäinen eli 18 v. Meidän perheessä siis yksi lapsi vähemmän! Juhlia ei kovasti pentulaatikon reunalla vietetty, vähän toki.

Pennuille sen sijaan päivä oli tavanomainen, syömistä, nukkumista ja kasvamista. Jetin hellässä huomassa on mukava ottaa syömisen päälle unoset ja kun on hyvin nukuttu niin jo vain taas tissi maittaa.

Pientä paniikkiakin meillä oli tässä päivitysten välillä. Torstai-iltana Jetille nousi tosi nopeasti kuume ja eikun kovaa kyytiä kohti eläinlääkäriä. Lääkärissä saatiin epäillyille vahvistus, nisätulehdus, joka onneksi saatiin pikaisesti lääkitykseen ja Jetti on niin mahtava potilaanakin, että vaikka nisä oli tosi kipeä, antoi hän meidän hoitaa sitä (hautoa lämpösellä ja lypsää). Se on niin ihana, tuo likka! Niin ja pennut saivat imeä muista nisistä ihan huoletta. Että jos vain ovat yhtään luonnetta perineet... :)

Tässä nyt sitten vihdoin ja viimein niitä 1-viikkos kuvia (joita on kysytty ja kaivattu jo tuhka tiuhaan!!) meidän upeista penneleistä!


5. narttu Vinku


































2. narttu Una


































7. uros Tuplatäplä
































3. uros Ruska
































1. uros Poju
































4. uros Peppu
































6. uros Akutäplä

































Nyt koitetaan olla ahkerampia päivittäjiä tähän blogiin, niin että pennuista kiinnostuneet näkevät muutakin kuin vain meidän luomia mielikuvia! Niin ja pentuja ei siis tosiaan ole vielä luovutettu kenelleen (josko kelleen näitä raaskitaan luovuttakaan.. ;) , että ottakaa vaan yhteyksiä edelleenkin!

Huomisiin!

1 kommentti:

Tanja ja Lumo kirjoitti...

todella kauniin värisiä pentusia teillä:)!vinha tuo akutäplä;)