31.5.09

Eppu lähti omaan kotiinsa

Niin lähti meidän viimeinenkin pikkuinen maailmalle omaan kotiinsa. Jettildan Bonn, "Eppu" läksi Lohjalle Lindholmien perheeseen Roosan koiraksi. Epulla ei ole koirakavereita siellä, mutta löytyypä kissa ja hevosia! Kuulemma pienen pienet ensi tutustumiset on käyty. Eppu oli kyllä kunnioittanut hevosia ensikäynnillään tallissa ja kissa puolestaan oli katsonut enempi karvat pystyssä tuota pientä länderipoikaa. No, eiköhän aikanaan niistäkin kaverit tule, kuten meillä Jetti rakasti Saskaa (meidän kissaa) - ja ennenkaikkea Saskalla oli niiiiin hyvä nuolettaa koko naama ja moneen kertaan.
Kuulemani mukaan kaikki pennut ovat kotiutuneet ilman suurempia ongelmia omiin koteihinsa. Olen kuullut, että jonkun verran ovat olleet touhukkaita :) ja jotkut ovat puuttuneet jopa sisustukseen lähes ensi töikseen! No, minkä sille voi, jos sisustusmaku on poikennut liian paljon...
Olen iloinen, kun ainakin alku on lähtenyt kaikilla ihan hyvin käyntiin ja toivon jatkonkin menevän hyvin. Ja aina on mukava saada pieniä kuulumisia! Ja kuvat tietysti ovat tervetulleita!
laitan niitä tänne blogiinkin kyllä!
Ja varsinkin Svingille ja Anne-Marille tiedoksi: kyllä, Zonalla on teipit korvissa!!! :D

Roosa ja Jettildan Bonn, Eppu

Ei kommentteja: