3.7.11

pikapäivitystä

Ei näillä helteillä voi koneella olla ja päivittää blogia, eihän?
Mutta jos nyt äkkiseltään jotain ees laittais.

No oli tosiaan beeläisten pentutapaaminen kesäkuun alussa, josta siis tuo edellien kuva. Kaikki muut pennut olivat paikalla, paitsi Sakke; heille oli tullut ohjelman muutos, eivätkä päässeet paikalle. Niin ja tietysti isukki Frank oli myös.
Aamupäivästä ensin kisattiin Rimalla (.. vai Rimassa..?) kolmosissa Svingi ja Frank. Svingi ei yltänyt parhaampaansa, joten ei nollia tällä kertaa. :) Frank sen sijaan voitti toisen radan niin Frankkimaiseen tyyliin, että hienoa oli katsella!
Näiden ratojen jälkeen tultiin meille kotiin ja syötiin soppaa ja huilattiin. Niin ja tällöin tulivat paikalle myös Killi kera Heidin ja Jussin. Koiruuksia oli jo tällöin aikasta paljon paikalla ja kaikki tulivat tosi hyvin toimeen keskenään vaikka irti olivatkin. Itse olin etukäteen kyllä hieman skeptinen tuon suhteen... ;)
Syönnin jälkeen mentiin takaisin kisoihin; tällöin vuorossa oli ykköset, Zona, Eppu, Mese ja Jytä. Menestystä tekivät Jytä ja Tarja heti ekalla radalla tehden nollan ja nousten kakkosiin! ONNEA!
Zona ja Mese tekivät myös nollat ja saivat siis ekat noususertit kakkosia varten. ONNEA!
Eppu ja Roosa tekivät myös erittäin hienoa rataa, mutta ihan nappiin ei tällä kertaa mennyt, mutta parilla on kyllä hienosti homma hanskassa!
Toiselle radalle ei Meseä oltu ilmoitettukaan, joten siinä virallisesti kisasi ainoastaan Zona ja Eppu. Zona sai yhden kiellon, joten ei "menestystä" samoin Epulle pari kieltoa. Tarja meni Jytän kanssa sen radan nollakoirana ja hienosti menivätkin joskin joku virhe sinnekin tuli.
Kisojen jälkeen takaisin meille ja nyt olivatkin sitten jo kaikki muut paikalla paitsi Killin porukka oli lähtenyt kotiinsa.
Ländereitä oli melko paljon: 3 (Eppu,Jytä,Mese) reilut 2-vuotiasta urosta, 2 (Svingi,Zona) samanikäistä narttua, 1 (Artturi) pentu-uros, 5-vuotias uros (Frank), 8-vuotias uros (Heppu), 9-vuotias uros (Rumba) ja 10 vuotias narttu (Jetti) ja lisäksi vielä vääränrotuiset nartut Muusa (kelpie) ja Ceci (käppänä). Mutta niin olivat kelpo koirakansalaisia kaikki, että vapaana voivat kuleksia, eikä sanomisia tullut! Hienoja koiria kaikki!
Iltaa vietettiin päivän kisoja videolta katsoen, syöden ja myöhemmin illalla saunoen ja muuten vain viihtyen.
Suuri kiitos teille kaikille, kun otitte osaa tapaamiseen ja muistutitte mieleen, miksi tätä koiran kasvatusta on kiva tehdä!

Tämän viikonlopun jälkeen on ainakin Mese tehnyt yhden nousunollan lisää, eli yhtä paitsi kakkosiin meno! ONNEA

Tuuli (Jettildan Aitotähti)sen sijaan on laittanut hyppyvaliokellon tikittämään Seinäjoella Heinin kanssa! Tuplanollatkin oli tullut. ONNEA!

Oisko tässä nyt tärkeimmät? Jotain varmasti unohdin, mutta lisätään ens kerralla.

Ei kommentteja: