19.5.09

19.5.
Tuo Kipan huomautus oli kyllä niin osuva ja upottava, että pakko oli tehdä jotain. Eli tästäkin vähäisestä päivityksestä kiitos kuuluu Kipalle! :)

Niin aika on mennyt kuin iltamissa. Pennut ovat kasvaneet niin kuin vain tuossa iässä kuuluukin; hurjaa tahtia. Ja ihan mahdottoman villeiksikin ovat tulleet. Siis länderin pennut villejä? :o
Mutta kyllä mä ihailen ja kunnioitan nuita oikeita kasvattajia, jotka tosta noin vaan hoitavat maailmalle 9-11 länderin alkua! Meillä on vain 7 ja siinä on n. 10 nenemmän kuin siinä ekassa 5:n pentueessa. Ja nyt kun viime perjantaina lähti ensimmäinen omaan kotiin, niin perään teki mieli soittaa, että montako te oikein veittekään, 3? 4?!! Tänään lähti taas yksi poika ja nyt niitä on ENÄÄ 5 jäljellä, apua! kohtahan ne loppuu! Just kun tottuu, ne häipyy. Nyyh!

No onneksi meille jää Tildalle kuitenkin yksi ADHD-pentu, se Pikkulikka. Ehkä se sit koostaan huolimatta vastaa muutamaa pentusta. (jollei muulla niin pahan teolla...)

Ai niitä kuvia? No okei sit, olkaa hyvät:
Kyllä, olen erittäin söpö
Peppua, eli Sakkea unettaa

Svingi hurmaa


Sakke ja AT


ja AT jyystää


ja huomenna (oisko ihan aikuisten oikeesti huomeena tai ainakin yli... tulee lisää kuvia...

2 kommenttia:

Kipa kirjoitti...

Mulla on sellanen jännä tunne, että mä toistan itteeni vai ois tää semmonen desavuuu kun tuntuu, että ihan kun ois aikasemminkin...

Ylihuominen meni jo ;o)

Jään oottamaan virallisia potretteja virallisine nimineen *viheltelee*

Kipa kirjoitti...

Tai siis on sitä ylihuomista vielä jokunen tunti (taisin elää lauantaita)... yllättäkää :o)