19.12.06

Juttua kaikesta mahdollisesta

Ensinnäkin, monet ovat varmaan jo kuulleet tai lukeneet jostain, eli siis kasvattimme, Jetin poika Jettildan Ainamenossa "Kapu" meni viimeiselle matkalleen tasan viikko sitten. Kyseinen onnettomuus tapahtui juuri samana päivänä, kun palattiin Tanskasta, joten ei ole kauheasti tehnyt mieli tulla tänne kirjoittamaan reissusta... Vielä tätäkin kautta osanotot Jaskalle, Sirpalle ja Samuelille, kyllä täälläkin itkettiin paljon.

PM-reissu meni ihan kohtalaisen hyvin. Lauantaina oli kaksi starttia, molemmilta vitosta tai kymppiä... Vähän oli fiilikset maassa seuraavalle päivälle, mutta saatiin nekin onneksi koottua itse kisaan. Sunnuntain eka rata, lähdettiin joukkueen kolmansina. Taavi, lähti ekana, teki hienon radan, nolla, mutta tokana lähteny Xosmo sai HYLyn vikalla esteellä. Oli meinaan pikkasen kovta paineet lähteä radalle. Vitonen me sieltä saatiin, muurin palikat putosi, mutta muuten meni ihan hyvin. No, Frodokin teki sitten hylyn, joten joukkueen tulos HYL.

Toinen rata ei jännittänyt enää niin paljoa, ja saatiinhan me sieltä se nolla aikaiseksi! Ja vieläpä päästiin just finaaliradalle, sijoiteksella 10. lähdettiin. No, sieltä sitten tuli puomin alastulo, joka ei kuulemma ollut virhe, mutta vitonen me saatiin. Yhteistuloksessa jäätiin 9. Olin kuitenkin ihan tyytyväinen, olihan ne ekat isot kisat!

Kohtapa on joulu, jee!:) Koirille ei ole vielä lahjaa hankittu, mutta eiköhän sen kerkeä. Toivottavasti toi kahden millin lumikin pysyisi maassa vielä vähän aikaa, niin saataisiin valkoinen joulu!

Koulussa meillä on joulujuhlassa 9-luokkalaisten tyttöjen kuoroesitys, johon valitettavasti lupauduin...:S No, täytyy lohduttautua sillä, että siinä kuorossa on muitakin joiden musiikki oli vain 8.:D

Hauskaa joulun odotusta, enää viisi päivää!

Ei kommentteja: