1.12.06

Tiistain tokoharkat ja torstain agilitytreenit

Tiistaina meillä oli, kuten joka viikko, tokoharkat. Oma kouluttajamme ei ollut päässyt tulemaan, joten meillä oli "sijainen". Teimme ensin yhdessä pieniä seuraamispätkiä, liikkestä maahanmenot ja seisomiset, jonka jälkeen keskityimme jokainen omaan ongelmaamme. Seuraamiset menivät hyvin, Jetti innostui vähän liikaakin ja hypähteli, mutta muuten meni ihan mukavasti. Samoin liikkestä maahanmeno ja seisominen. Maahanmenokin oli nyt nopea, toisin kuin yleensä.

Päätin, että harjoittelimme Jetin kanssa metallista noutokapulaa. Emme ole vielä paljoa sen parissa työskennelleet, eikä Jetti suostu nostamaan sitä maasta. Se ottaa kapulan juuri ja juuri suuhun, jos laitan sen kädellä sinne. Yritimme innostaa Jettiä kapulaan, mutta Jetti ei ensin oikein kiinnostunut siitä. Päätimme teipata sitä vähäsen. No, teippi ei ollut mitään maailman pitävintä ja se irtosi puolittain kapulan lentäessä. Jetti kyllä haki kapulan, mutta teipistä roikottaen, neitihän ei metalliin suostu koskemaan. Kauhea palkka tietty siitä, olihan se nyt edes jotenkin nostanut sen!

Kokeilimme uudestaan, nyt Jetti toi kapulan sen päästä roikottaen! Ei voinut ottaa keskiosasta kiinni, vaan päästä piti roikottaa... Mutta otti sentäs metallia! Parin kerran jälkeen se sujui jo melko mukavasti ja Jetti uskalsi tarttua keskiosaankin. Harkoista jäi ihan hyvä fiilis!

Torstaina oli agilityharkat. Vakituinen kouluttajamme agilityssä oli myös poissa, joten iskä sai haastavan tehtävän!:D Meitä ei ollut harkkaamassa kuin Suvi Akun kanssa ja mä Jetin ja Cecin kanssa. Otimme pari juoksujuoksurataa, alle kymmenen estettä ja suoraa vaan. Yhtään rimaa ei tullut ja vain yksi aan kontaktivirhe! Hyvin meni!

Vähän jännittää PMt. Vitsi, enää viikko, kun ollaan Tanskassa! Huomenna, lauantaina vielä kisat Riihimäellä. Toivotaan, että nyt kaikki menisi kohdalleen!

Ei kommentteja: