22.2.11

Eppu ja Roosa debytoi virallisissa agikisoissa!

Kuten otsikko jo sanoo, Eppu "Jettildan Bonn" ja Roosa olivat ensimmäisissä virallisissa agilitykisoissaan Kirkkonummella viime sunnuntaina 20.2.11!
Ja niiiiiin hienoin tuloksin ensikertalaisiksi, että siitä olisi tyytyväinen kokeneempikin pari; toiselta agiradalta 10, hyppyradalta 10 ja sijoitus 5. ja palkintopallilla!!!! Kummassakin oli yliaikaa, mutta se ei todellakaan tässä vaiheessa merkitse mitään. Eka rata meni sikäli mönkään, että rekkarit olivat jääneet kotiin, joten sen he pääsivät tekemään vain epävirallisesti, mutta siinä oli tullut vain vitonen!
Ja hei, tää pari on siis aloittanut agilityn treenaamisen vasta viime kesän lopulla! Vai oliko peräti alkusyksyä? Kumpikin aivan ummikkoja siihen asti agilityn suhteen.
Niin ja jos joku on jännityksessä, että missä säkäluokassa he kisasivat, niin ..... .... .... tsädää! MEDEISSÄ!!!!!!! Eppu oli ollut reippaaasti alle 43 sm!
Mä olen niin iloinen heidän puolestaan, että hyvä että en ilmoissa lentele! :)
Ja kunhan saan vielä kuvia, niin ....

2 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Wau, pentueessa viisi on jo kisannut aksaa, huippua! Siis oikeesti meidänhän pitää kesällä tehdä kaikkien kaa kesäretki johonkin skaboihin, vai mitä :)!

jassu kirjoitti...

Sähän sen Tanja sanoitkin: tehdään se kesäretki johki skaboihin, missä kaikki kisaavat! Mä lupaan tuoda eväät! :)