12.2.07

Tylsää...

Onpa tylsää taukoilla! Onneksi juoksut rupee pikku hiljaa loppumaan ja kohta päästään taas treenaileen!:) Sunnuntaiksi on ilmoittauduttu TSAU:n kisoihin, niihin ollaan sitten menossa. Vähän ensin hirvitti, että kerkeekö loppumaan juoksuilut, mutta kyllä se nyt näyttää varmalta se pääsy.

Jetti ei ole vuotanut tällä juoksulla juuri ollenkaan, eikä sillä ole tarttenu pitää ollenkaan pöksyjä. Mutta kyllä se on kiimanen ollu! Tossa vielä vähän aikaa sitten Ceci ja Jetti lepsoili sen minkä kerkes. Nyt Jetti on alkanu ärähtämään Cecille, jos meinaa neidin peräpeltiin nuuhkahtaa!

Mutta voi vitsi, kun nyt pääsis jo kisaamaan... Oltiin muuten lauantaina agisählyssä Jankkin joukkueella! Kaksi kertaa treenattiin ennen turnausta ja siihen verrattuna meillä meni tooosi hyvin. Oltiinhan me sentään seitsemänsiä! Ja ottaa huomioon, että meidän joukkueessa ei ollut kuin kymmenen henkeä. Yksi niistä maalissa ja kentällä viisi, joten kaikille ei ollut edes vaihtopelaajia! KYL MYÖ OLLAAN HYVVIÄ!

Sitten vielä semmonen juttu, että oon tässä vähän pähkäilly ja ajatellut, että taidan jättää junnupalstan pitämisen kokonaan. Tuskinpa sitä kovin moni lukeekaan (ainakaan junnuikäisistä;>) eikä sinne kyllä kukaan lähettele juttuja, kuvia tms. Joten jos nyt joku haluaa sen homman itselleen, ihan vappaasti! Oon kyllä ajatellu jatkaa juttujen kirjottelua lehteen, mutta en enää junnupalstan alla...

Ei kommentteja: