19.2.07

Turun kisojen raportti

Oli eilen meinaan vähän pitkä päivä (aamu seitsemältä lähdettiin, kotona oltiin yhdeksän aikaan illalla), mutta kyllä kannatti! Saldo oli Jetin kanssa kaksi nollavoittoa ja yksi vitonen, Cecin kanssa oltiin vain yhdelää radalla, josta nolla ja sijoitus joku 8.

Eka rata, tuomarina Jarmo Jämsä, oli ihan mielenkiintoinen, joskin aika virtaviivainen. Oli meidän eka rata juoksutauon jälkeen, joten en tiennyt rataantutustumisessa yhtään, millä tuulella Jetti oli. No, aika kuumanahan tuo kävi!:D Lähdössä rähjäsi mulle eikä suostunut kunnolla jäämään ekan esteen taakse. Onneksi kuitenkin selvittiin se rata, ihan hienosti meni, ja voitettiinkin sitten medi kolmoset mukavalla miinusajalla! Koiria oli siinä kolmen-neljänkymmenen verran.

Toinen rata, oli sekin saman tyylinen kuin eka, ehkä hieman vaativampi, mutta ei paha. Minit oli ennen medejä, eli Cecin startti oli ekana. Myös Cecille tämä oli eka rata juoksujen jälkeen... Ja se näkyi myös radalla, Ceci oli kamalan kankea ja hidas, mutta nolla me saatiin silti väännettyä sieltä! Yliaikaa 0,68 eli just ja just saatiin SM/karsintanolla. Jetti oli toisella radalla samanlainen kuin ekallakin, rähjäsi lähdössä. Se hiipi sitten sen verran paljon, että ei enää pystynyt hyppäämään kunnolla sitä ekaa rimaa ja pudotti sen. Muuten sekin rata meni loistavasti!:)

Kolmannella radalle, tuomarina Markku Vuorinen, lähdettiin tokasta ärsyyntyneinä, nolla kun oli ollut niin lähellä. Ohjaus oli vähän uneliasta ja aika monta kohtaa tehtiin erilailla kuin piti. Saatiin silti väännettyä se loppuun asti ja nollahan sieltä tuli! Myös se rata voitettiin melkein kymmenen sekunnin miinusajalla...

Oli mukava lähteä kotiinpäin, kun takana oli kolme nollaa ja yksi "henkinen nolla"! Ja edessä enää yhden karsintanollan hakeminen...;)

1 kommentti:

Adeina kirjoitti...

Onnittelut nollista! :) Peukkuja vimpan nollan metsästykseen :D