19.3.07

Kaikenlaista jupinaa

Moro vaan taas! Ihan ekaksi on pakko sanoa, että meiän koneelta ei onnistu tähän blogiin vastaaminen enää sitten ollenkaan (ja vikahan ei tietenkään oo käyttäjässä <; ), joten siksi en ole vastannut Adeinankaan viestiin. Kyse ei siis ole tahallisesta piittaamattomuudesta....;)

Kisoja on noitten Turun menestyskisojen jälkeen käyty kahdessa paikkaa, Tampereella ja Turussa uudemman kerran. Tampereelta tuli vitonen, joten ei menestystä sieltä. Turussa sitten oli kaksi rataa, jolla toisella tulimme toiseksi ja toisella saimme hylyn. Tää nollarata oli melko hirviän näköstä menoa ja sitten taas tähän HYL-rataan olin ihan äärettömän tyytyväinen!:D Eli vähän väärin päin meni kyllä tulokset...

Täällä on hirveä keli! Räntää sataa, on kylmä ja märkä. Viime viikko oli jo niin keväistä ja ihanaa ja sitten tulee tämmöset rumat kelit. Meni ihan kesäfiilis, jota oli kerennyt hankkia jo se lyhyen kevään aikana!

Molemmilta tytöiltä lähti karvat viime viikolla! Ceci käytettiin trimmaajalla (liian paljon karvaa, että me oltais jaksettu nyppiä) ja Jetti nypittiin sitten ihan kotona. Vähän on Jetillä vielä karvaa mahassa ja nassussa, mutta muuten on ihan pohjavillalla tuo tyttö!;) Ceci taas on ihan rotan näkönen... Laitan kuvia siitä Cecistä tässä ihan lähiaikoina, joten pysykäät linjalla!;)

Ei kommentteja: