17.3.09

Odottelua...

Eipä tässä muuta kuin, että Jetti on paisunut entisestään. Pennut on potkineet jo jonkin aikaa ja kauheesti sitä liikettä siellä tuntuukin olevan! Varsinkin aina iltaisin kun nukkumaan pitäisi mennä, ni jo mahassa tuntuu olevan vilinä. Välillä kyllä täytyy ihmetellä, että miten se neiti oikein jaksaa noinkin hyvin ja pystyy vieläpä nukkumaankin.

Varattiin röntgen ensi perjantaiksi, eli sillon sitten selviää pentujen tarkka lukumäärä. Toi röntgenhän on vähän kakspiippuinen juttu, koska kyllähän sen nyt järkikin sanoo, että ei välttämättä ole hyvä altistaa noin pieniä pentuja säteilylle. Mutta meille eläinlääkäri sanoi ultrassa, että jos siitä kasvaa kauhean iso, niin olisi suositeltavaa kyllä käydä siellä röntgenissä. Koska Jetti ei kuitenkaan ole enää kovin nuori (vaikka ell:n mukaan Jetin ikä ei vielä ole minkäänlainen este eikä edes rasite pennutukselle), niin synnytyksen kannalta olisi hyvä varmistua pentujen määrästä.

Laskettu aikahan, eli se 63 vuorokautta astutuksesta olisi ensi viikon perjantaina, mutta ollaan tässä kyllä veikkailtu, että jo alkuviikosta päästään synnytyspuuhiin.
Pentulaatikko pitäisi rakentaa valmiiksi ihan näinä päivinä, että neiti pääsee sitten tekemään olonsa kotoisaksi ennen itse synnytystä. Vähän kyllä alkaa jänskättään ens viikko!

Länderien kevätpäivät pidettiin nyt sunnuntaina Järvenpäässä ja mekin oltiin koko ihmisperheen voimin siellä. Oli mukava nähdä pitkästä aikaa länderi-ihmisiä ja tietysti koiria! Valitettavasti omat jäi kyllä tällä kertaa kotiin. Kyllähän se Jetti olisi siellä varmasti hyvin pärjännyt, vaikka onkin iso maha, mutta ei olisi ollut mitään järkeä stressata sitä turhaan. Ceci sitten jäi kotiin Jetin seuraksi! Mutta kiitokset vielä Kautiala&Moisiolle päivän järjestämisestä, oli kivaa!

Palaillaan, luultavasti perjantaina/lauantaina! ;)

Ei kommentteja: