22.3.09

Röntgenissä

Piti tosiaan jo eilen kirjotella tänne, mutta enpäs sitten kerennytkään. Mutta niin, röntgen oli perjantaina ja 7 pentuahan siellä näky! Täytyy sanoa, että ihan hyvä määrä. Että nyt sitten vaan odotellaan, että ne tulis ulos sieltä. Nyt kyllä jännittää jo ihan kivasti, mä oon vähän veikkaillut, että huomenna vois tapahtua. Tosin meillä kaikilla on ihan eri mielipiteet siitä koska ne syntyy ja Tarja ja Timokin, jotka kävi meillä aiemmin tänään veikkas myös eri päiviä. Mut ilmeisesti tiistaille olis eniten tullu veikkauksia, eli tää mun maanantai on nyt vähän alikynnessä... No, kohtahan se selviää!

Mun piti laittaa tänne kuvia pentulaatikosta ja Jetistä, mutta oon väärällä koneella ja olen sen verran laiska, että en jaksa vaihtaakaan! Ehkä sitä tässä jossain välissä vois niitäkin laittaa enemmän. Mutta tosiaan, se pentulaatikko me pystytettiinkin jo sillon samana päivänä myöhemmin, kun tänne viimeksi kirjotin, oisko ollut tiistaina. Mutta nyt se on sitten tuolla olohuoneen perällä, samassa paikkaa missä viimeksikin.

Kauheeta mekkalaa ne pennut kyllä jaksaa pitää. Tarjan sanoin, nehän tulee kohta läpi tosta nahasta! Että vilkkaita pentuja mitä ilmeisemminkin tulossa. Toistaseks Jetti on syönyt vielä ihan hyvin. Penturuokaan me siirryttiin tossa jokunen aika sitten (mä en yleensä osallistu tähän ruokintaoperaatioon...) ja kyllä se ihan hyvin on alas mennyt, tosin kyllä aina pitää olla jotain parempaa siinä mukana.

Lämpöä me ollaan mittailtu aamuin illoin ja se on aika tasasesti ollut siinä 37,5 kohdilla. Tänään aamun mittauksessa se näytti 37,24, eli sen mukaan se olisi laskussa ja synnytys voisi alkaa ehkäpä vuorokauden päästä. Mutta täytyy kyllä myöntää, että toi meiän mittari (olisi tosiaan pitänyt ostaa uusi) ei välttämättä ole ihan paras mahdollinen, kun se ei vielä piipattuaan näytä oikeeta lukemaa, vaan nousee sen jälkeen aina jonkun verran ja tänään Jetti pääs liikahtaan vähän liian aikasin, tosin se mittari oli jo kerran piipannut ja lukema ainakin toistaseks pysähtynyt, mutta tiedä sitten. No, iltamittauksessa se selviää! Kun ei sitten toista kertaa viitsitty neitiä kiusata, vaikka antaakin aina tosi nätisti ihan ilman mitään, mutta kun ei nyt akuutista hädästä kuitenkaan ollut kysymys. Että saas nähdä nyt sitten!

Tällästä tällä kertaa! Kaikki on ollut tässä valmiina synnytykseen jo pari päivää, eli nyt vaan odotellaan että se käynnistyisi. Voipi olla, että seuraavassa päivityksessä onkin sitten jo vauvauutisia! Tai sitten ei vielä, riippuu vähän koska ne nyt syntyy...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä on ihanaa odotella mitä teillä tapahtuu .. peukutamme oikein kovin täällä ..
t. Welmuset

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä on ihanaa odotella mitä teillä tapahtuu .. peukutamme oikein kovin täällä ..
t. Welmuset