12.4.11

Riman hypäri Zona ja Tilda

Niin oli liki onnistunut kisarata Tildalla ja Zonalla, että huh! Pari vimppaa estettä oli sit kuitenkin liikaa, mut ehkä se vielä joskus onnaa loppuun astikin.:)

3 kommenttia:

Adeina kirjoitti...

Tildan ja Zonan meno on kivannäköistä. Ja varmemman oloista kuin Tamskin kisoissa. Zona on ihana kun se on niin innoissaan :D Tildan ohjaus on ihanan rauhallisen ja selkeen näköistä. Huoh, mäkin halusin oppia tuollaista.

Mulla on Pilan kanssa samanlaisia esteenohitus ongelmia, kun jotenkin sitä aina luulee, että se ottais kaikki esteet matkalta niinku Ama tekis... :D Mutta ehkä sit joskus.

jassu kirjoitti...

Tildan ja Zonan meno on välillä tuollaista, välillä aika toisenmoista... Ja ne esteiden ohitukset on vielä kovin yleisiä Zonallakin. Ja niin kuulemma Jytälläkin. Kuuluu ihan varmasti vielä tuohon ikään, ovat niin nuoria ja kokemattomia vielä. Kyllä sä opit ohjaan vielä Pilaa tosi hyvinkin! Mutta se on tietty kovin paljon vaikeampaa sulla, kun Pila ei ole ainoa ohjattava sulla. Tilda ohjaa kyllä rauhallisesti ja selkeästi, mutta vielä kovin usein kuin Jettiä, ja Zonahan si vielä osaa sillai. Mutta kyllä sekin vieä joskus... ihan niin kuin Pilakin! :)

A-M, H+S kirjoitti...

Siis WAU mikä rata ja WAU mikä vauhti!!!! :-)
Todella hieno ja vauhdikas rata, pienestä on kiinni!!