9.4.11

synttäreitä ja muuta juhlaa..

Päivitystä tapahtunut sen verta harvakseltaan, että ihan hävettää. Ja kun tää muisti on mitä on, niin tietty jää pois jotain mitä pitäisi laittaa....
No ainaskin 24.3. Jettildan Aalaiset täyttivät 7-vuotta! Siis Jettildan Aivaneka "Totti", Jettildan Ainutlaatuinen "Tango", Jettildan Aitotähti "Tuuli" ja Jettildan Aurinkoinen "Siska". Eipä uskoisi, että siitäkin on jo 7 vuotta aikaa kun nämä pienet suloiset riiviöt lähtivät täältä omiin koteihinsa ja meikä oli niin haikein mielin. Onni on ollut, että olemme saaneet kaikkien pentujen kanssa olla jälkeenpäinkin tekemisissä, niin ihmisten kuin koirien. Olemme teistä kaikista erittäin ylpeitä. Kiitos teille :)
Sitten 26.3. täyttivät Jettildan Beeläiset 2 vuotta! Jettildan Bielefeld "Svingi", Jettildan Bellinzona "Zona", Jettildan Bonn "Eppu", Jettildan Bironico "Mese", Jettildan Basso Stelvio "Jytä", Jettildan Bremen "Killi" ja Jettildan Baden "Sakke". Ja niin on aika mennyt näidenkin kohdalla nopsaa; vasta eilenhän ne lähtivät meiltä omiin koteihinsa! Edelleen on onni ollut myötä; kukaan heistäkään ei ole kadonnut kuulumattomiin, vaan kaikista olemme saaneet kuulla ja/tai nähdä heidän kasvamisiaan. Ja hyvin ovatkin kasvaneet ja nuorukaisiksi varttuneet.
Ja meidän iki-ihana käppänämme, lauman ykkönen; Wexell Luuvart Cecilia "Ceci" täytti 6.4. 13 vuotta! Ja Ceci voi erittäin hyvin, hieman on sivuääntä sydämessä, mutta ei kuulemma vielä mitään pahaa, ei tarvitse esim lääkitä. Ja liikkumista lekuri kehui, juurikin 13 täytettyään.
Tänään 9.4. Vaasassa ensimmäinen beeläinen valioitui: Svingi oli ROP ja siis uusi titteli eteen: FIN MVA. Ja kyllä titteli oli ansaittu, niin mielettömän hienosti Svingi esiintyi ja liikkui Anne-Marin kanssa, että WAU! Oli siellä Zona ja Jettikin ja minä ihan ite debytoin näytelmissä. Enkä pudottanut kumpaakaan koiraa pöydältä, en tallannut niiden varpaille ja muutoinkin pysyttiin noin suunnilleen samalla aaltopituudella. Mutta odotetusti emme saaneet mitään muuta mainittavaa kuin kokemusta. Jettiä tuomari sanoi "rotevaksi teräsmuoriksi"!!!!!! No, painaa se kokonaiset 10,3 kg, minkä se on koko aikuisiän painanut. Roteva tai ei, ei se laihikselle joudu siltikään. :)

Ei kommentteja: